Om oss

 

Martin Månsdahl heter jag, äger och driver "Skeppskocken" sedan 2010. Bland mina meriter kan nämnas att jag utöver att ha jobbat som kock i ett antal fartyg i handelsflottan, länge varit kock i Stena Lines Tysklandsfärjor. Tidigare drev jag även lunchrestaurang på Högskolan i Uddevalla.

Oavsett var jag jobbar så älskar jag matlagningen som konst, och sätter stor glädje i tillagningen så väl som i kulturen kring denna.

Skeppskocken är betydligt större på mat än till ytan, vi har bara fyra bord, och fokuserar därför på "Take Away". Sommartid har vi bättre med plats då vi har ett antal bord med stolar/bänkar utanför.

Vi håller till mitt i centrum, vid rondellen, i Henån, på bekvämt gångavstånd från fritidsbåthamnen.

Utöver Dagens lunch erbjuder vi alltid rätter ur det traditionella grillköket, samt enklare catering.

Företaget har FA-skattsedel.

Bon Apetit!

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)